In Australie is men vannacht begonnen met de traditionele Formule 1-persconferentie. Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, en Fernando Alonso waren aanwezig.

De heren kregen de vraag voorgeschoteld wat ze graag zouden veranderen. Hamilton zou graag meer vrouwen in de Formule 1 willen en een Grand Prix in Miami. Ricciardo zou graag in Las Vegas willen rijden. Vettel wil uiteraard een race in thuisland Duitsland. Alonso liet tenslotte weten gelijke motoren te willen hebben. Hamilton liet grappend weten dan niet op een Honda-motor te hopen.

Verder liet Hamilton optekenen uit te kijken naar het nieuwe seizoen. Volgens de Brit is Ferrari de favoriet na het testen in Barcelona. Volgens Hamilton heeft Ferrari nog meer veel meer in petto dan het in Spanje heeft laten zien. Van Red Bull verwacht Hamilton ook nog wat: Ik ben benieuwd waar ze hier in Australië mee komen, qua rondetijden gaven ze in Barcelona toch veel toe op Ferrari.

In een tweede persconferentie waren Massa, Stroll, Ocon, en Bottas aanwezig.
Voor de liefhebbers is hieronder de volledige persconferentie te bekijken:


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter