Lewis Hamilton kan de komende tien jaar de lakens uitdelen in de Formule 1. Dat zegt zijn vader Anthony tegenover Sky Sports. Lewis Hamilton pakte de afgelopen twee jaar de wereldtitel. Hoewel hij in januari de leeftijd van 31 jaar bereikte en hij zelf heeft gezegd rond zijn 37ste te willen stoppen, ziet Anthony Hamilton zijn zoon nog een decennium heersen.

Hij wordt alleen maar beter en sterker, begint vader Hamilton. Hij heeft nog zeker zeven tot tien jaar Formule 1 in zich. Lewis is nog altijd extreem competitief. Hij is jong en heeft nog wel wat jaartjes voor de boeg. Toch liggen er voor Lewis Hamilton vele verleidingen op de loer. De Brit heeft nogal wat hobby’s buiten de Formule 1, waarvan zijn passie voor muziek de bekendste is.

Zijn vader denkt niet dat hij daardoor eerder stopt met racen. Zeg nooit nooit, maar ik geloof van niet. Lewis is een competitief persoon, hij houdt van autosport en hij houdt van winnen. Zolang hij die geestdrift heeft, blijft hij actief als coureur. Nogmaals, hij heeft nog minstens zeven jaar Formule 1 in zich. En dat is slecht nieuws voor de rest van de rijders.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!