Anthony Hamilton, de onbetwistbare vervanger van Erja Hakkinen bij McLaren, heeft laten verstaan dat zijn zoon in geen geval tegen de mogelijke komst van Räikkönen is. Nu de carriere van de Fin bij Ferrari erop zit dikken de verhalen van een terugkeer naar de Britse renstal aan. De laatste roddels geven aan dat Lewis geen voorstander is van deze optie maar Hamilton senior spreekt dit nu tegen.

Eerst en vooral moet ik duidelijk maken dat noch ik, noch Lewis enige invloed hebben in deze beslissing. Maar als het team kampioenen zoekt, dan is Kimi er zeker één van. Hij is de beste piloot die momenteel nog zonder contract is. Mocht hij bij McLaren terecht komen dan zal dit Lewis duidelijk motiveren om nog beter te presteren.

Uiteraard is er nog geen definitieve beslissing gevallen bij McLaren en lijkt het zelfs mogelijk dat Kovalainen gewoon op zijn plek blijft. Ook hiermee heeft vader Hamilton geen probleem. Als ik moet kiezen tussen beide piloten dan kies ik voor Kimi maar ik heb uiteraard niets tegen Heikki. We hebben altijd een goede relatie met hem gehad. Kimi is nu éénmaal de beste optie om naast Lewis te zetten voor het volgende seizoen.

By peter