Gaat Lewis Hamilton McLaren dan echt daadwerkelijk verlaten?! Het lijkt er wel op. Volgens diverse media staat Hamilton op het punt een contract te teken bij Mercedes. Als Hamilton overstapt naar Mercedes dan is het zo goed als zeker dat Michael Schumacher stopt met racen.

Volgens de Daily Mail ligt er een driejarig contract klaar voor Lewis Hamilton bij het team Ross Brawn. Wanneer Lewis het contract tekent zou hij in drie jaar een slordige 75 miljoen euro aan salaris opstrijken. In een andere Britse krant (The Guardian) liet Eddie Jordan al van zich spreken. De voormalig Formule 1 teambaas bevestigde het gerucht van een overstap van Lewis. Waar iedereen dacht dat Eddie de boel in de maling nam zou hij nu toch eens gelijk kunnen krijgen. In The Guardian liet Jordan het volgende optekenen: Ik geloof dat Lewis en Mercedes er al uit zijn. De deal zit er aan te komen.

Hamilton reed sinds zijn komst in de Formule 1 in 2007 alleen voor McLaren. Het contract van de wereldkampioen van 2007 loopt aan het einde van dit seizoen af. Wat denken jullie, gaat Hamilton een contract tekenen bij Mercedes en krijgt Eddie Jordan gelijk? Of is dit gerucht een fabeltje en blijft Lewis toch bij McLaren? Deel je mening op ons forum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *