Ondanks het feit, dat ze geen teamgenoten meer zijn, mogen de fans nog altijd meegenieten van de steekjes onder water tussen Nico Rosberg en Lewis Hamilton.

De Duitser versloeg de Brit dan toch en kondigde meteen zijn afscheid aan.

In het tumult rond zijn opvolging suggereerde Nico vervolgens dat hij Alonso had aangewezen als zijn vervanger, terwijl Alonso en Hamilton toch wel een verleden hebben.

Rosberg deelde tevens een speldenprikje uit met zijn mededeling dat Bottas in Australië op poleposition zou kunnen staan. Dat gebeurde uiteindelijk niet.

Nu vond Lewis het nodig om te sneren naar de nieuwbakken pensionado. Hamilton tegen Motorsport.com: Vettel is zeker een grotere uitdaging. Ik denk dat we dit seizoen de beste rijders in de top zullen zien. Het zou geweldig zijn als Fernando Alonso daar nog bij zou komen, maar daar lijkt het niet op.

In het voorseizoen zei Hamilton al, dat hij had genoten van het werken met zijn nieuwe ploeggenoot Valtteri Bottas. Tenminste geen mind-games, zo vond Hamilton.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!