Haas F1 teambaas Gunther Steiner heeft bekendgemaakt dat zijn team zo snel mogelijk een beslissing wil maken betreffende hun rijderskeuze voor volgend seizoen, bij voorkeur al bij de Grand Prix van Italië aankomend weekend.

De transfermolen is gedurende de zomerstop en de Grand Prix van België afgelopen weekend sterk op gang gekomen. De meeste teams in de middenmoot hebben echter nog niks beslist en door nu snel een beslissing te maken hoopt het Amerikaanse team om geen te grote namen mis te lopen.

Ik denk niet dat je te lang wil wachten, verklaarde Steiner. Het is altijd beter om te weten waar je staat dan wanneer je in onzekerheid moet leven. Ik heb er alle vertrouwen in dat we na Monza onze line-up kunnen vrijgeven voor 2017. Op die manier kan het hele team zich al snel voor de volle honderd procent focussen op de wagen en de prestaties, zonder afleiding.

Na een fantastische seizoenstart gaat het Haas F1 plots minder voor de wind, met het team dat moeilijk nog top tien noteringen kan neerzetten. Toch zijn ze bij Haas niet van plan om de ontwikkelingen voor dit seizoen stop te zetten.

We moeten gewoon beter worden in produceren en organiseren. We hebben onze interne bedrijfsstructuur recent nog gewijzigd, en daardoor waren er enkele onderdelen die nog niet helemaal klaar waren. Ze zijn er nu wel, maar we hebben dus inderdaad een achterstand opgelopen. We blijven verder ontwikkelen dit seizoen omdat dat cruciaal is voor ons als een nieuw team. Elke ontwikkeling die we maken geeft ons extra ervaring in onze jonge carrière en meer informatie over de wagens in deze sport. .


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.