Esteban Gutièrrez is het haasje, de Mexicaan kondigde vandaag zelf via sociale media aan te vertrekken bij het Formule 1 team van Haas. Daarmee komt voor Guti na één seizoen een voorlopig eind aan zijn terugkeer in de koningsklasse. Kevin Magnussen wordt genoemd als opvolger van Gutièrrez bij het Amerikaanse team.

Ik rijd volgend seizoen niet meer voor het team van Haas. Ik wil het hele team en in het bijzonder Gene Haas bedanken voor de mogelijkheid die mij geboden is. In de resterende twee races ga ik genieten en mijn uiterste best doen voor het team, aldus de pasgetrouwde Mexicaan.

De oud-Saubercoureur wil op korte termijn zijn toekomstplannen bekend maken. In de Formule 1 lijken alleen Sauber en Manor nog tot de mogelijkheden te behoren, maar dat Gutièrrez bij deze teams op het lijstje staat lijkt onwaarschijnlijk. Sauber lijkt door te gaan met Nasr en Ericsson. Bij Manor is het waarschijnlijk dat Wehrlein ook volgend seizoen achter het stuur zit. Jordan King wordt genoemd als vervanger van Ocon bij Manor.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.