RBRRBREr lijken grote veranderingen op til voor Minardi. Het “sympathiekste” team in de F1 is vorige zondag overgenomen door Red Bull om het om te vormen tot het rookie team van de drankenfabrikant. Zo zou het team van naam veranderen naar Red Bull Junior Team, en verhuist het van thuisbasis Faenza naar Engeland tegen 2008.

“Het is zo goed als zeker dat Red Bull Racing en Minardi op 1 locatie zullen terecht komen. We kunnen onze windtunnel niet verplaatsen.” Zei Helmut Marko.

Paul Stoddart ontkent bij de collega’s van Pitpass alvast dat er een verhuis zou komen. Volgens hem was het voortbestaan van de fabrieken in Faenza en de werkzekerheid van de werknemers ��n van de belangrijkste punten in het akkoord.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter