McLaren heeft een pakket updates klaar liggen voor de races in Engeland en Duitsland. Met de grote updates die op komst zijn hoopt McLaren weer bovenaan mee te doen in de titelstrijd. Teambaas Martin Whitmarsh onthulde dat McLaren met aerodynamische updates komt voor de race op het circuit van Silverstone. Voor de race in Duitsland komt McLaren met ontwikkelingen die duidelijk zichtbaar zullen zijn op de bolides van Jenson Button en Lewis Hamilton.

Er zitten zeven tot acht modificaties aan te komen, vertelt Whitmarsh. Het is een redelijk pakket en als het ons lukt de onderdelen uit de fabriek op de auto te krijgen, en als de onderdelen bieden wat wij hopen, dan is het zeker de moeite waard. Dan hebben we nog een pakket klaarliggen voor de race in Duitsland. Dit pakket zal veel meer opvallen omdat het pakket wijzigingen bevat die visueel goed zichtbaar zijn. Ik denk dat het een waardevol pakket zal zijn voor ons, maar we moeten nog zien of het groot genoeg is.

Whitmarsh hoopt met de updates bij te blijven in de strijd om het kampioenschap: Red Bull en Ferrari zitten ook niet stil en vooral Red Bull is erg hard aan het werk met verbeteringen. Het is een ongelooflijk competitief seizoen en een erg spannend kampioenschap. Wij moeten ook met updates komen om van voren mee te blijven doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.