Volgens het Italiaanse ItaliaRacing wordt Romain Grosjean de nieuwe teamgenoot van Kimi Raikkonen voor komend seizoen. ItaliaRacing heeft dit vernomen van anonieme bronnen binnen het team. Het is dus nog wachten tot Renault Grosjean officieel bevestigd als tweede coureur.

In 2009 reed Grosjean al zeven wedstrijden voor het Renault formule 1 team als vervanger van Nelson Piquet Jr. Het afgelopen seizoen kwam Grosjean twee maal in actie voor het team van Renault. Tijdens de vrije trainingen in Abu Dhabi en Brazilië mocht de Fransman plaatsnemen in de bolide van Renault. Nog een bijkomend voordeel voor Grosjean is dat hij een contract heeft bij het bedrijf van Renault-teambaas Eric Boullier;Gravity Sport Management.

Wanneer ItaliaRacing gelijk heeft zou dat betekenen dat Vitaly Petrov op zoek moet naar een ander stoeltje voor volgend seizoen. Er is dan immers geen plek meer voor de Rus bij Renault. Russische media beweren dat Petrov dan gaat verkassen naar Marussia dat volgend seizoen met een Russische licentie rijdt. Marussia heeft echter zijn rijdersduo voor volgend seizoen al compleet met Charles Pic en Timo Glock. Bij een eventuele overstap van Petrov naar Marussia zou volgens de media in Rusland de Duitser Timo Glock zijn zitje moeten inleveren om plaats te maken voor Petrov.