Ook de rally loopt op zijn einde. Van 14 tot en met 17 november wordt namelijk de laatste rally van het seizoen gereden en dat in Groot-Brittanni�. M. Gronholm won vorig weekend nog de rally van Australi� en dat was meteen zijn vijfde zege van het seizoen.

Als hij ook de laatste rally van het seizoen wint zal hij het record van de Fransman D. Auriol, namelijk zes zeges in ��n seizoen, evenaren. Dat record staat ondertussen al 10 jaar op naam van Didier Auriol.

Het zal niet gemakkelijk zijn voor M. Gronholm want zijn teamgenoot, R. Burns, zal voor eigen publiek ook graag voor de overwinning gaan. Dat een Peugeot zal winnen is bijna zo goed als zeker want dit jaar waren ze de Ferrari’s in de rallywereld. Maar M. Gronholm zei dat het volgend jaar veel dichter bij elkaar zal liggen. Laat ons hopen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter