Russian Time heeft zijn lineup voor dit seizoen GP2 aangehouden, terwijl ook backmarker Lazarus het contract van Nathanaël Berthon heeft verlengd.

Mitch Evans en Artem Markelov verdedigen ook dit jaar de kleuren van Russian Time De enige wijziging komt bij het management. Onder Igor Mazepa werd het team door het Duitse Motopark gemanaged en konden Tom Dillmann en Sam Bird meedoen voor het kampioenschap. Vorig jaar, na het overlijden van Mazepa, ging de leiding naar Svetlana Strelnikova, die een deal sloot met iSport om de running van het team over te nemen.

Dit jaar blijft Strelnikova aan als teambaas, maar gaat voormalig AutoGP team Virtuosi Racing het team runnen. Evans had vorig jaar een slecht begin slechts 2 punten in twee weekends, maar kwam goed terug met twee derde plaatsen, twee tweede plaatsen en twee overwinningen, die hem nog naar de vierde plaats in het kampioenschap brachten. Markelov voldeed helaas volledig aan mijn verwachtingen met slechts 6 punten in Spa en voor de rest niets bijzonders.

Berthon mag het bij Lazarus nog eens opnieuw proberen. Berthon liet optekenen dat hij Lazarus naar het podium wil brengen in 2015. Toegegeven, hij kwam dichtbij in Hongarije vorig jaar in de sprintrace (4e), maar slechts 17 punten in een heel jaar is wat weinig. Het persbericht werkte tevens op mijn lachspieren dankzij de phrase: “Never change a winning team.” Als het nu om Racing Engineering of DAMS was gegaan had ik ermee in kunnen stemmen, maar wat is er winning aan de nummer laatst van vorig jaar?