In Amerika doen geruchten de ronde dat de Grote Prijs van Amerika voor volgend jaar zou verplaatst worden. Hoogstwaarschijnlijk zou dit ergens in de maand juni zijn om de praktische reden dat de GP van Amerika en de GP van Canada dan achter elkaar kunnen gereden worden.

Dit zou willen zeggen dat nog geen maand na de Indianapolis 500 al Formule 1 bolides op dit circuit zullen racen. Normaal gezien wordt de GP van Amerika altijd in september gereden maar dit zou voor volgend jaar wel eens kunnen veranderen.

Niets staat nog vast natuurlijk want de FIA heeft maar nog heel recentelijk de data’s bekend gemaakt voor het seizoen 2004 en er werd welliswaar met geen woord gerept in welke landen een Grote Prijs zal plaatsvinden.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!