Er lijkt weer een nieuw hoofdstuk aangebroken te zijn in de soap rond het debuut van de MP4/18. Morgen zal worden beslist of de MP4/18 ingezet zal worden tijdens de Britse Grand Prix. Als men morgen toch ontevreden mocht zijn over de testresultaten lijkt de MP4/18 een zeer korte Grand Prix carriere tegemoet te gaan, want Ron Dennis kondigde aan dat de opvolger van de MP4/18, de MP4/19, al dit jaar af zal zijn.

Ron Dennis:

“Woensdag zullen er twee Mp4/18’s op het circuit van Barcelona verschijnen voor een laatste test. Aan de hand van de resultaten van deze test zullen we beslissen of we de wagens gaan inzetten in de Britse Grand Prix. Tijdens de afgelopen testsessies hadden we wat problemen, maar geen ernstige problemen. Wat betreft de MP4/19, deze zal nog voor het einde van dit seizoen op het circuit verschijnen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter