Max Verstappen is niet ontevreden na de eerste vrije trainingen in Texas. Verstappen reed in de eerste vrije training een derde tijd, in de tweede een vijfde.

Op zijn officiële website laat Verstappen weten:
Het ging niet slecht vandaag. Mijn korte run ging niet fantastisch, dus ik besloot om veel afstellingen terug te laten zetten zoals die tijdens de eerste vrije training waren. Daarom duurde het wat langer voor ik weer de baan op kon. Tijdens de lange run ging alles prima, dus ik ben vol vertrouwen voor morgen. Je kunt je altijd verbeteren, dus we bestuderen vanavond de data, om hopelijk nog vooruitgang te boeken.

De snelle bochten in de eerste sector zijn het belangrijkst, maar ook de langzame bochten in de tweede en derde sector zijn belangrijk. We rijden daarom met veel downforce. Het zal dit weekend moeilijk worden om het gevecht met Mercedes aan te gaan, maar we gaan ons best doen en zien wel waar we eindigen. Uiteraard proberen we altijd het podium te halen, maar het is nu eerst belangrijk om een goede kwalificatie te rijden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter