Nico Rosberg (Williams Toyota) 1e – 1:15.243
We begonnen heel slecht en ik had een slecht gevoel in de wagen omdat er gewoon te weinig grip was. De set-up hebben we toen behoorlijk gewijzigd en dat was een enorme verbetering. Aan het einde van de training volede de auto veel beter. Ik had nog harder kunnen gaan, maar had last van verkeer. Ik vind het trouwens weer heerlijk om op deze baan te rijden.

Rubens Barrichello (Brawn Mercedes) 3e – 1:15.590
Dit was een goede eerste dag. Ik vind het nog steed heerlijk om hier te rijden al was er een gebrek aan grip. Morgen met kwalificatie zal dat al beter zijn. We hebben wat overstuur maar daar had ik niet zoveel last van gelukkig. Ik verwacht wel veel tegenstand dit weekend.

Kimi Raikkonen (Ferrari) 8e – 1:15.985
We hebben het programma gedraaid dat we wilden. Op beide banden hebben we nuttig werk gedaan. De auto gedraagd zich prettig, al zijn er plekken op de baan waar het beter moet. Rijden hier is altijd een uitdaging, al kan de race soms saai zijn als je achter een langzamere deelnemer komt.

Nelson Piquet (Reanult) 10e – 1:16.286
Ik heb altijd een paar rondjes nodig om te wennen aan de straten van Monaco. De auto voelde goed en we hebben geen problemen gekend. Daardoor hebben we heel veel rondjes kunnen doen. De baan was vanochtend smerig maar werd beter gedurende de dag, zoals altijd in Monaco. Dat was lastig met het testen van de verschillende banden. Maar uiteindelijk ben ik tevreden met deze dag.

By peter