Ralf Schumacher

“Kijkend naar onze tijden van deze morgen had ik niet verwacht om op pole te staan vandaag en uiteraard ben ik blij met mijn tweede pole.

Rijden in Monaco is een echte uitdaging en als je wagen dan nog de juiste balans heeft is het een echt plezier.

Toch wil ik een dankwoord richten aan het hele team voor al het harde werk dat ze geleverd hebben en ook wil Michelin danken om hier een consistente band te leveren.
We hebben allemaal zware weken achter de rug en dit succes geeft dan ook een goed gevoel.
Toch is het morgen de dag die pas zal meetellen. We zullen een opwindende start hebben morgen en ik kijk er echt al naar uit.”

Juan Pablo Montoya

 

“De wagen had een goede balans zelfs toen ik tijdens mijn kwalificatierondje last had van �bottoming�, wat me dan ook tijd heeft gekost.
We hebben voor deze race een goede en consistente wagen en Ralf en ik kunnen morgen starten vanaf een goed positie. Wat we vandaag bereikt hebben is dan ook belangrijk voor het team. Het is duidelijk dat het team de wagen beter begint te verstaan en zo kunnen we beter het potentieel van de wagen benutten.”

Sam Michael

 

“Een excellente kwalificatie voor het team. De ingenieurs en de piloten hebben heel wat moeite gedaan om de wagen te verbeteren sinds de vrije training van donderdag. De veranderingen die we gedaan hebben aan de set up van beide wagens waren duidelijk een vooruitgang. Het is goed om te zien dat onze beide wagens vooraan staan en dat op een circuit dat draait om downforce en een goed chassis.”

Gerhard Berger

Je moet hier al een goede ronde neerzetten om op de voorste rij te eindigen, Ralf heeft hier een prachtprestatie neergezet. Het hele team heeft een uitstekende job gedaan, mijn felicitaties gaan naar hen. Sinds donderdag hebben we de situatie in ons voordeel gedraaid en ook de banden werken hier uitstekend. Ik hoop dat we morgen een betere start hebben dan verleden jaar en dat er een FW25 als eerste de bocht doorkomt, als dat mocht gebeuren kunnen we al denken aan de overwinning, ik denk dat we op het gebied van strategie ook goed zitten.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter