Pole: Sebastien Vettel (Red Bull-Renault) – 1:36:184
Het was altijd in de laatste minuut. Ik had slechts één run op harde banden in Q1, één run op de zachte zachte in Q2 en Q3. Maar het was niet eenvoudig, want we hadden een probleem met de auto en wilden daardom zo weinig mogelijk rijden. De auto is snel en zoals je zag waren er geen moeilijkheden. Ik had echter maar één rondje nodig en daarin is een fout snel gemaakt. Ik ben erg blij, het is ongelooflijk dat we uiteindelijk de pole-position behaald hebben. Het team heeft fantastisch werk verricht.

2. Fernando Alonsos (Renault) – 1:36:381
De nieuwe onderdelen werken erg goed. Het team heeft de auto erg weten te verbeteren en we zijn weer competitief. Het is een raar weekend voor ons, we kregen deze morgen een nieuwe auto voorgeschoteld en konden in de ochtendtraining sslechts drie rijden rijden. We gingen dus de kwalificatie in met niet al te hoge verwachtingen. We wisten niet hoe de auto zou reageren, maar het heeft erg goed uitgepakt en ik wil hiervoor het hele team bedanken.

3. Mark Webber – (Red Bull-Renault) – 1:36:466
Eerlijk gezegd had ik meer spanning verwacht. De verschillen tussen de teams zijn groter dan ik aanvankelijk dacht. Wij hebben het erg goed gedaan, Q2 was erg sterk. De auto’s presteerden prima, dus ik ben erg blij. Het team heeft zo hard aan de auto gewerkt, het is ongelooflijk. Het is mooie belonin om onszelf op de eerste twee rijden terug te zien.

9. Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) – 1:38:595
Ik ben erg tevreden. Ons doel was om het beter te doen in Maleisi¨en dat is gelukt. Het voelt goed om terug in Q3 te zitten. Zo komen we beetje bij beetje weer dichterbij de concurrentie. Ik wil iedereen enorm hard bedanken, want ze hebben het geweldig gedaan. Dit is het begin van onze heropleving. We hebben wel nog een heel lange weg te gaan, we zullen dus ons best moeten blijven doen.

18. Robert Kubica (BMW-Sauber) – 1:36:966
De auto had geen grip en was ook zeker niet makkelijk te besturen. Ik had het zwaar op de zachte banden. Na vanmorgen had ik dit helemaal niet verwacht, want toen was het gat tussen de harde en zachte band groter. Jammer genoeg maakte ik een foucht in bocht 12, wat me ook veel tijd heeft gekost.