Kimi Raikkonen is als snelste begonnen aan de Grand Prix van België. Lewis Hamilton maakte indruk, op de soft-banden was de drievoudig wereldkampioen vrijwel even sneller als de concurrentie op de ultrasoft banden. Max Verstappen begon het weekend op de vierde plek.

De snelheid van Mercedes zal Ferrari en Red Bull zorgen baren. Mercedes heeft nog veel over terwijl Vettel nu al op de ultra softs reed, Max Verstappen gaf 0,8 seconde toe op de snelste tijd.

Valterri Bottas kwam even in aanraking met de muur en beschadigde zijn voorvleugel. Felipe Massa maakte helemaal een slechte beurt, in zijn eerste ronde zette hij de Williams in de bandenmuur bij Les Combes. Een code rood was het gevolgd en Massa mocht de resterende tijd van de sessie toekijken.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter