Tien coureurs eindigden deze tweede sessie binnen de seconde. Gaan we dan toch een spannende GP van Belgi� tegemoet? Als we deze cijfers mogen geloven dus wel. Alleen is de vraag in welke configuratie de coureurs vanmiddag op pad waren. Reden ze met veel benzine, of reden ze bijna leeg? Vragen die we pas zullen kunnen beantwoorden na de race.

Het was Ra�kkonen die in zijn ‘nieuwe’ McLaren de beste tijd liet noteren met 1’44,701”
Button, Schumacher, Davidson en Sato vervollediden de top 5.

Na vijftien minuten moest de sessie gedurende een tiental minuten onderbroken worden omdat Ryan Briscoe bij het uitkomen van Eau Rouge de controle over zijn bolide was verloren. Hij kwam er gelukkig met de schrik vanaf.

Onderaan was er zoals we ook al gewoon zijn het gevecht tussen de Jordans en de Minardi’s voor de laatste plaatsen. Deze keer was Baumgartner de snelste van de zes. Leinders kon deze keer minder imponeren met een 24e tijd. Alleen zijn teamgenoot Bruni deed het nog trager.

Morgen wacht de rijders nog twee vrije trainingen alvornes men zich in de namiddag moet kwalificeren voor de race.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter