Kan je ook niet wachten op de Grand-Prix van Oostenrijk van aankomend weekend? Wij ook niet! Gaat Max Verstappen na een razendsnelle rit voor zijn 42 overwinning en overstijgt hij daarmee het aantal overwinningen van Ayrton Senna?

In het spel Drive Multiplier Mayhem kan je ook een razendsnelle rit maken vol adrenaline. Het spel draait om een gokkast met een uniek racethema dat draait om snelheid. Het racethema is vooral gebaseerd op straatracen, denk aan een nachtelijke stad met neonreclame en opzwepende muziek om je adrenaline nog verder te verhogen tijdens het spelen.

Het spel is extra bijzonder door de Multiplier Wilds-optie. Het spel bevat wildsymbolen die de vorm hebben van de hoofdrolspelers in het straatraceverhaal.

Deze wildsymbolen kunnen op de rollen verschijnen, waardoor je nog meer kans hebt om een winnende combinatie te krijgen. En door deze wild symbolen wordt op de vermenigvuldiger geactiveerd. Dit betekend een vermenigvuldiging van je prijzengeld! De vermenigvuldiging kan wel ophalen tot 5x en verhoog de winst exponentieel.

Daarnaast is ook nog een free-spin optie. Door drie scattersymbolen op de rollen te krijgen, activeer je de gratis spins.

Het spel Drive Multiplier Mayhem is zowel voor ervaren spelers als nieuwkomers geschikt. Zeker voor de racefans is het spel geschikt en de moeite waard om te proberen.

By peter