Lewis Hamilton wist na een super ronde in de kwalificatie pole te pakken in Singapore. Max Verstappen werd 2e en Vettel 3e.

Zo kwamen ze ook over de finish. Hamilton staat nu 40 punten voor op Vettel in de stand om het wereldkampioenschap. Sebastian Vettel zal dus flink aan de bak moeten om nog kans te maken op de titel.

De komende race is de Grand Prix van Rusland in Sochi. Hier won Valtteri Bottas vorig jaar de 1e keer uit zijn carrière. Voor de Red Bulls lijkt dit een lastig circuit. Max zal het lastig krijgen om op het podium te eindigen. Waarschijnlijk moet zijn motor worden vervangen en gaat hij terug naar de B-spec.

Uiteraard gaan wij de pole weer gokken. Veel succes!

Je kunt hier je tijd gokken tot vrijdag 28 september 10:00 CET

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!