Naast Bas Leinders zal ook de jonge Duitser Timo Glock komende week gaan testen voor het team van Eddie Jordan. Glock kwam afgelopen jaar uit in de Formule 3 Euroseries, waar hij drie races won.

Eddie Jordan:

“Timo Glock is een van de meest belovende talenten uit Duitsland op dit moment en ik ben dan ook verheugd dat ik hem zijn eerste test in een Formule 1 wagen kan aanbieden. Hij klom zeer snel op in de lagere klasses dankzij goede resultaten, ik dat hij een grote rol gaat spelen in de toekomst van de Duitse autosport.”

Glock zal op dinsdag voor het eerst achter het stuur plaats mogen nemen, op woensdag is het de beurt aan Leinders. Wie er op donderdag en vrijdag gaat testen is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal het een van de toekomstige Grand Prix coureurs voor Jordan worden, naar alle waarschijnlijkheid Jos Verstappen. Maar niks is zeker voordat de offici�le aankondiging de deur uit is…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter