In de Engelse media verscheen net voor de Italiaanse Grote Prijs een grappig bedoeld opsporingsbericht, dat ongeveer als volgt luidde:

Gezocht: vijfvoudig wereldkampioen, 34 jaar, medio juni en vijf races geleden voor het laatst gesignaleerd in Canada, daarna kennelijk vervangen door een onherkenbare dubbelganger die achter het stuur geen schim is van de oude Schumacher. Gelieve af te leveren bij de pitbox van Ferrari, waar het team met smart op hem wacht om het seizoen te redden.

De Kerpener leek inderdaad niet op de man die de Formule 1 de afgelopen jaren in een ijzeren greep hield. Zelfs zijn boezemvriend Jos Verstappen, met wie hij vakanties en kartmiddagen doorbrengt, kon in Schumacher niet langer de oude Schumi ontdekken.

” Als hij zo doorgaat, kan hij zijn helm beter in de wilgen hangen”

, zei Verstappen vrijdag nog over hem.

Blijkbaar is hij in ieder geval terecht.

AD

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter