We herinneren ons allemaal de move van het Ferrari team in 2001 en 2002 in Oostenrijk, we hebben toen kunnen zien dat Rubens alles behalve tevreden was omtrent die tactiek van het Ferrari team.
Maar het is ook niet nodig om hier verder op door te gaan.

We hebben ondertussen al vernomen dat de FIA zal optreden als er nu weer teamorders gebruikt zullen worden, zeker nu het seizoen zo spannend blijkt te zijn.

Ondanks deze waarschuwingen heeft Barrichello gisteren al aangekondigd dat hij een stap opzij zal doen voor Michael, tenminste als het nodig zou zijn.

Rubens Barrichello:

“Het is misschien niet wat ik zelf wil doen, maar als het in het voordeel is van Ferrari dan doe ik het, we zijn allemaal werknemers van Ferrari.

Ik ga er zeker voor gaan, maar als men mij vraagt om het te doen zal ik het zeker doen, ik hoop juist maar dat ze het niet vragen.”

De andere topteams hebben het ook niet onder stoelen of banken gestoken dat ze het zullen overwegen om teamorders uit te delen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter