Sterren in overvloed, maar geen diamantenSterren in overvloed, maar geen diamantenJaguar moet Monaco verlaten zonder punten en zonder diamant. De edelsteen ter waarde van 205,000 Euro is spoorloos verdwenen. Het “steentje” was gemonteerd op de neus van de wagen van Christan Klien.

De rookie uit Oostenrijk crashte in de openingsronde tegen de vangrails bij Loews, waardoor de diamant los is gekomen en spoorloos verdwenen is.

“Christian verloor z’n controle over het stuur, hij vloog in de barrieres en moest opgeven. Zijn wagen werd teruggebracht naar de garage, zonder diamant. Die moet nog steeds gevonden worden.”

Zei een verklaring van het team.

George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon waren te gast bij Jaguar om hun nieuwe film Ocean’s Twelve voor te stellen. Lang hebben ze niet mogen genieten van de Jaguars, want ook Webber viel al snel uit.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter