De Duitser Nick Heidfeld zal nu definitief zijn dromen kunnen opbergen om voor het McLaren team te rijden, zelfs als testrijder.
Heidfeld heeft steeds de hoop gekoesterd om ooit voor het McLaren team te rijden, vooral omdat hij een verbintenis heeft met het team van Ron Dennis.

De Sauber rijder moest toezien dat zijn ex-teammaat, Kimi R�ikk�nen een plaatsje kreeg bij McLaren en dat na ��n jaar Formule 1, de Duitser heeft dit nooit echt goed kunnen verwerken.

De toekomst ziet er niet echt goed uit voor de 27 jarige Duitser, zijn contract bij Sauber loopt eind dit seizoen af en op dit moment heeft hij nog steeds geen zitje weten te bemachtigen voor 2004.

Ron Dennis:

“Op dit moment hebben we zeven piloten onder contract, het contract dat we met Nick hebben is een soort erfenis voor zijn betrokkenheid binnen het team. Het is wel zo dat we een optie hebben op hem, maar ik denk dat de optie juist in een periode valt dat we onze toekomstige piloten al hebben vastgelegd, dus valt die optie weg.

Het spreekt voor zich dat we hem blijven steunen en wij hebben steeds getracht om onze piloten te helpen, als we hem kunnen helpen zullen we dat zeker doen.”

Voor Nick Heidfeld zal dit nieuws niet onzacht aankomen, hopelijk kan de Duitser een zitje vinden voor het 2004 seizoen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter