Mark Webber geeft forfait voor de testritten deze week in Jerez. De Australi�r hoopt dat de brandwonde op zijn heup door de rustperiode op tijd genezen zal zijn voor de GP van Duitsland volgende week zondag.

Webber liep die verwonding op tijdens de Franse GP toen er door een defect, hete lucht de cockpit werd ingeblazen. De Williams-coureur besloot thuis te blijven omdat de brandwonde niet helemaal is genezen: ” Iedere keer dat in de wagen kroop deed het pijn. Het is niet zinvol om een aantal raceafstanden af te leggen tijdens het testen met zoveel last.  “

Webbers teamgenoot Nick Heidfeild krijgt in Jerez het gezelschap van testrijders Antonia Pizzonia en Nico Rosberg. Williams test vanaf woensdag tot vrijdag in Jerez.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *