Volgens een official van de lokale overheid heeft het Franse circuit af te rekenen met financi�le problemen en zal het daardoor van de kalender verdwijnen.
Volgens de man kan het bedrijf dat de teugels in handen heeft in Magny Cours niet tegemoet komen aan de eisen van Bernie Ecclestone.

Volgens de website van L�quipe zou het circuit al voor het tweede opeenvolgende jaar verlies maken, tegen volgende maand zou er zo een goede 4,5 miljoen Euro op tafel moeten liggen.

Op dit ogenblik heeft de FIA nog niks van zich laten horen, maar tijdens de eerstkomende dagen verwachten we een officieel bericht van de FIA, dat om aan te kondigen dat er volgend jaar geen Franse Grote Prijs zal gereden worden op Magny Cours.

Of er alsnog geracet zal worden in Frankrijk is de vraag, het ziet er eerder naar uit dat Frankrijk het gaat moeten stellen zonder een GP.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter