Jarno Trulli heeft zijn werkgevers gewaarschuwd dat ze geen mirakels moeten verwachten als hij zijn debuut maakt in een Toyota.

Jarno Trulli:

“Het zal niet eenvoudig zijn dit weekend, wanneer je bij een nieuw team komt en maar drie dagen hebt kunnen testen voor een race is het niet gemakkelijk, maar ik ben gemotiveerd om het goed te doen.
Het is een nieuwe uitdaging.
Het is iet of wat ingewikkeld daar het allemaal nieuw is en het is gewoon een kwestie van tijd om de wagen tot de limiet te brengen.”

Voor Toyota is Japan een thuisrace en wil het ook naar behoren presteren, maar Trulli zegt dat hij geen druk voelt bij zijn eerste Japanse GP voor Toyota.

Jarno Trulli:

“Het maakt niet waar je bent of wat je doet, druk is er altijd, het hoort bij de job.
Het is een thuiswedstrijd voor Toyota en we willen allemaal goede dingen laten zien. Het spreekt voor zich dat we onze grenzen kennen.”

Dit weekend zal Olivier Panis aan de zijde van Trulli rijden, in 2005 krijgt de Italiaan het gezelschap van Ralf Schumacher.
Het is geen geheim dat Ralf en Montoya niet meteen de beste vrienden zijn, maar Trulli is er van overtuigd dat hij een goede relatie zal hebben met Schumacher.

Jarno Trulli:

“Het hangt af van de manier waarop je mensen benaderd, we zijn niet allemaal gelijk.
We moeten rekening houden met de negatieve en de positieve kanten. Ik ben best een aardige persoon, maar ik ben ook zeker dat niet iedereen in de paddock me mag.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter