Bij Toyota is het de jaarlijkse gewoonte dat er halverwege het seizoen een B-versie van de wagen ge�ntroduceerd wordt, dit jaar zullen we die echter niet te zien krijgen.

Het team van Toyota bracht een B-versie van hun bolide uit in 2003 en 2004, die had heel wat wijzigingen ten opzichte van zijn voorganger. Er werd niet gekozen voor de geidelijke weg van ontwikkeling, maar men hield de wagen de eerste races op een bepaald niveau, om nadien te introduceren met stevige wijzingen ten opzichte van zijn voorganger.

Mike Cascoyne vind dit jaar echter niet nodig omdat men voortdurend ontwikkelt en de nodige updates onmiddellijk op de wagen zet: ” Dit jaar hebben we al veel updates op de wagen gezet. We pakken de zaken zorgvuldiger aan dan de voorbije jaren, daarom is een B-versie niet nodig. Dit jaar brachten we al meer wijzingen door, dan vorig jaar over het gehele seizoen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!