Gavin Fisher, hoofdontwerper van het Williams-team, is dit weekend geblesseerd geraakt tijdens een motocross-evenement in de Verenigde Staten. Volgens SpeedTV  werd Fisher geopereerd na een ongeluk met zijn motor. Hij ligt in stabiele omstandigheden in het ziekenhuis van Los Angeles, waar hij geopereerd werd. Wanneer hij binnen enkele weken, of misschien zelfs al na enkele dagen, het ziekenhuis mag verlaten keert hij onmiddellijk terug naar Engeland, om zijn werk voort te zetten bij het team.

“Gelukkig hebben we een goede vervanger rondlopen op de ontwerpafdeling, “ aldus Williams� Technisch Directeur Sam Michael. “Mark Loasby is aangeduid om Gavin�s positie in te nemen tot hij weer fit genoeg is om te komen werken. Veel van het fundamentele werk voor de FW27 is reeds begonnen. We wensen Gavin het beste voor een zo snel mogelijk herstel.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter