Nadat het contract met Sauber niet werd verlengd, zoekt Nederlands racetalent Robin Frijns naar andere wegen om toch te kunnen racen. Van Monisha Kaltenborn kreeg de jongeling de tip mee, om voor sponsorgeld te zorgen zodat hij meer kans maakt bij de teams.

De Limburger heeft dat advies goed in zijn oren geknoopt en ging voortvarend te werk. Eerder werd het managementteam WHS International van Werner Heinz aan de kant gezet. Just Sports Marketing van Ralph Manheim zal voortaan de commerciële zaken voor Frijns doen.

Dit weekeinde was Frijns weer aanwezig op Zandvoort naar aanleiding van het DTM-evenement. En dan waarschijnlijk niet om naar de voorbij razende autootjes te kijken. Frijns werd door autosportkenners gespot in de truck van Mücke Motorsport. Mücke is een grote in de Duitse autosport, waarvoor vele internationale toppers hebben gereden. Bijvoorbeeld Christian Klien, Buemi, Sergio Perez en de huidige wereldkampioen Sebastian Vettel. Ook Ralf Schumacher reed na zijn F1-carrière in de Mercedessen van Mücke.

Frijns heeft altijd gezegd dat hij in 2014 weer gaat racen, maar daarmee doelde het 22-jarige talent niet per sé op de Formule 1? Wij van GPPits.net zullen de zaken rondom Frijns in de gaten te houden.