Robin Frijns moet dit weekend weer plaats maken bij Hilmer Motorsport. Jon Lancaster neemt het stoeltje van Frijns opnieuw over. Op Spa Francorchamps moest Lancaster nog plaats maken voor de Limburger.

Tot overmaat van ramp zag Frijns ook zijn testcontract bij Sauber ten einde komen. Tegenover Autosport.nl laat Frijns weten:
Ik heb geen plan nu. We voeren wat gesprekken in de Formule 1-wereld, maar dat is ‘t.
Op de vraag of hij ook rond kijkt in de GP2 – series: Nee, niet bepaald. Dat ligt niet aan de auto, want die kun je altijd naar je hand zetten. Maar ik heb altijd vraagtekens gehad bij de zin van de GP2 als serie.

Over de verdere toekomst bij Hilmer Motorsport waarvoor hij dit jaar enkele keren kosteloos reed laat hij weten:
Nee, dat gaat zoals het altijd dit seizoen is gegaan. Hilmer Motorsport belt me in de week voordat er weer een GP2-weekend aankomt. Ik heb dus ook geen idee of ik later dit jaar nog in actie kom.

Met zijn opmerking over de GP2 – series zal Frijns zich niet geliefd maken bij de GP2 – teambazen. Hilmer laat Frijns kosteloos rijden maar de Limburger is vervolgens zeer kritisch over de GP2 – serie. Het is niet de eerste keer dat Frijns onhandig is in de media, eerder schoffeerde hij Red Bull al openlijk en noemde hij Hilmer Motorsport nadat hij plaats moest maken op Twitter “team douchebag“.

By peter