De kans is vrij groot dat we Patrick Friesacher dit seizoen niet meer in een F1-bolide zullen zien. Recentelijk verloor de Oostenrijker zijn zitje bij Minardi wegens sponsorproblemen. Friesacher heeft nu laten weten dat hij geen interesse heeft in een rol als vrijdagcoureur.

Verwacht werd, dat de Oostenrijker de vrijgekomen positie van derde rijder bij Jordan in Hongarije zou innemen. ” Sinds ik mijn plaats bij Minardi heb moeten afstaan, werken mijn manager en ik hard aan een terugkeer.  “ aldus Friesacher.

“Realistisch gezien heb ik meer kans in 2006 om terug te komen, dan dit seizoen. Ik ben gewoon niet ge�nteresseerd als derde coureur op vrijdag.  “ vervolgde de ex-Minardi coureur.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!