Het ziet er naar uit dat Heinz Harald Frentzen nog een zitje kan bekomen in het Formule 1.
Frentzen en Heidfeld werden bij Sauber vriendelijk bedankt voor de bewezen diensten en moeten daarom op zoek gaan naar een ander zitje.

Volgens het Duitse Autobild zou Frentzen weer bij Jordan terecht kunnen, ondanks het feit dat Frentzen bij Jordan nogal bruusk aan de kant werd geschoven in 2001.

Eddie Jordan zijn commentaar in het Duitse Autobild:

“Ik wil hem terug.
Als hij het wil heb ik een plaatsje voor hem.”

Voor de 37 jarige Duitser zou dit goed nieuws kunnen betekenen, hij kan dan alsnog in het Formule 1 rijden, maar voor Frentzen moeten er eerst wat zaken duidelijkheid krijgen.
Frentzen wil in de eerste plaats zeker zijn dat het team van Eddie Jordan het financieel wel aankan en dat hij de 2 miljoen dollar krijgt waar hij nog recht op zou hebben.

Als er niet voldaan kan worden aan deze eisen dan is het zo goed als zeker dat Frentzen niet meer in het Formule 1 zal rijden, waarschijnlijk zal de Duitser dan terecht kunnen in het DTM.

Nog volgens Autobild zou de teammaat van Frentzen, Nick Heidfeld ook welkom zijn bij het team van Eddie Jordan.
Eddie Jordan:

“Als Sauber hem niet meer wilt dan is hij welkom bij ons team.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter