Volgend jaar is er opnieuw tabaks-reclame mogelijk op het Luikse circuit van Francorchamps. Hiermee lijken alle moeilijkheden om de race terug naar ons land te lokken opgelost.

Omwille van het vervroegd verbod op tabaksreclame is er dit jaar geen Belgische F1 race. De goedkeuring van de senaat moet een einde maken aan de heibel die ontstaan was na het verbod op tabaksreclame.

De organisatoren van de Formule-1-races hadden ermee gedreigd om de Grote Prijs van Belgi� van de agenda te schrappen. De Waalse politici wilden daarom opnieuw beperkt tabaksreclame toelaten.

De Vlaamse oppositie in de Senaat en VLD’er Vankrunkelsven stemden tegen. SP.A-Spirit en Ecolo hebben zich bij de stemming onthouden.

vrtnieuws.net

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter