En ja hoor, daar is hij weer. David Coulthard met zijn grootspraak. Het is voor zijn gewoonte nog zeer vroeg in het seizoen, maar hij heeft nu al weer aangekondigd dat hij volgend jaar kampioen kan worden. Mits hij in de tweede BAR kan gaan rijden. Natuurlijk David, we geloven je graag.

Het mag duidelijk zijn dat Coulthard met zijn bluf een stoeltje probeert af te dwingen bij het team van BAR:

“Ik heb veel respect voor Jenson Button, wie ik ook als vriend beschouw, maar ik denk dat als ik in zijn wagen had gereden ik al ��n of twee Grand Prix zou hebben gewonnen. Het draait allemaal om ervaring. Jenson zal in de toekomst wel races gaan winnen, maar op dit moment ben ik degene die weet hoe te winnen. Ik hoop dan ook een kans te krijgen om mezelf te bewijzen bij BAR komend seizoen. Als ik deze kans krijg is er ook geen reden waarom ik niet voor de titel zou kunnen gaan.”

Voor het gemak vergeet hij dan even dat hij nog geen race heeft gewonnen dit seizoen, terwijl zijn teamgenoot, Kimi Raikkonen, er al met de zege vandoor ging op Spa. Of deze grootspraak zal helpen bij het vinden van een stoeltje? We zullen zien. Voorlopig ziet het er niet al te rooskleurig uit voor de Schot die zei nog lang niet te willen stoppen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter