Bernie Ecclestone is razend over het vertrek van Ford. Hij zei dat het management van Ford Jaguar kapot heeft gemaakt en zei dat hij niet echt van de kaart is weggeslagen.

“Het is gewoon slecht management, en dat toont aan hoe automerken deze sport gebruiken en misbruiken wanneer het hen uitkomt.”

“Ik vind het niet spijtig dat ze vertrekken. Ze hebben grote naam gemaakt in het SportsCar racen, maar dat interesseert me niet. Ik zie liever 3 Ferrari’s, McLarens en Williams wagen met elkaar vechten dan een Jaguar met een Jordan of een Minardi.”

 

Jaguar’s laatste seizoen is een om snel te vergeten. De R5 is vaak trager dan zijn voorganger. Het enige lichtpuntje is de tweede kwalificatietijd van Mark Webber tijdens de GP van Maleisi�.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter