Er zou een foto in omloop zijn van Michael Schumacher in zijn bed in Genève. De foto van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 is voor veel geld aangeboden aan de media.

De foto zou genomen zijn door een ‘vriend’ van de recordkampioen en is aangeboden aan verschillende media voor één miljoen pond. Het voorval wordt inmiddels onderzocht door de Duitse justitie, ze noemen het een inbreuk op de privacy van zevenenveertig jarige Schumacher.

Michael Schumacher liep eind 2013 zwaar hoofdletsel op nadat hij was gevallen tijdens het skiën. Wat vanaf dat moment bekend is over de gezondheid van de levende legende is dat hij inmiddels thuis is in Genève en dat hij hier verdere behandeling ondergaat. Het management houdt nieuws over Schumacher buiten de media met het oog op de privacy van de familie.

Aan de stilte omtrent de gezondheid van Schumacher kwam dit jaar een einde. De advocaat van Schumacher verklaarde in de rechtszaal dat de geliefde Duitser niet in staat was om zonder hulp te staan. Dit naar aanleiding van een Duitse krant die schreef dat Schumacher juist wél kon staan.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!