Nico Hulkenberg denkt dat Force India in het constructeurskampioenschap voor Williams kan eindigen. Sahara Force India hoopt aan het einde van het seizoen voor het team van Williams te eindigen in het kampioenschap. Het liefst zou Force India ook nog voor Sauber eindigen. Het Zwitserse team staat op een zesde plek terwijl Force India op een achtste plek staat.

Force India staat maar zeven punten achter Williams in het constructeurskampioenschap. Nico Hulkenberg denkt dat een goede tweede seizoenshelft Sahara Force India voor het team van Sir Frank Williams moet kunnen brengen. We hebben vorig seizoen al laten zien dat we ons snel kunnen verbeteren in vergelijking met andere teams en ik denk dat we dit seizoen hetzelfde kunstje moeten kunnen flikken, aldus de Duitser.

We zitten maar zeven puntjes achter Williams in de tussenstand. Ik denk dat we ze kunnen pakken, verteld een gretige Hulkenberg. Ik weet echter niet of we er in gaan slagen om Sauber ook nog in te halen. Het zal lastig worden, maar het hele team werkt hard om het voor elkaar te krijgen.

Sauber heeft nog een aardige voorsprong op Force India. Sauber staat zesde met 80 punten. Williams staat zevende met 53 punten en Force India volgt op een achtste plaats met 46 punten. Wat denk jij? Gaat het Force India lukken om voor Williams te eindigen? Deel je mening op ons forum!

Leave a Reply

Your email address will not be published.