Volgens het Indiase nieuwsdienst IANS zal Dr. Vijay Mallya snel met de naam van Paul di Resta’s teamgenoot voor seizoen 2013 komen. Het een en ander was eerder uitgesteld, maar volgens een anonieme topman van Force India zal er volgende week duidelijkheid komen.

De Indiër, die onlangs ontsnapte aan een rechtszaak wegens betalingsachterstanden van zijn luchtvaartmaatschappij Kingfischer, zou na lang beraad en vele gesprekken eruit zijn. Adrian Sutil zou nog steeds de beste kansen hebben, om via Force India terug te keren in de Formule 1. Maar Mallya wilde ook andere optie’s bekijken, zoals het introduceren van een debutant uit de GP2/WSR.

Echter is men niet van mening dat Jules Bianchi klaar is om het stoeltje naast Di Resta te bezetten. Mallya zou daarmee dus een andere coureur uit de eerder genoemde promotionele raceklasses op het oog hebben?

Toch is niet alles in kannen en kruiken voor Sutil. Als andere kanshebbers worden ook de sponsorrijke Bruno Senna en Kamui Kobayashi [die met hulp van zijn Japanse fans in middels ruim 1.4 miljoen euro heeft opgehaald] genoemd. Doch zegt Force India niet te kijken naar het sponsorgeld van een coureur, maar diens kwaliteiten.

Wij van GPPits.net zullen jullie op de hoogte houden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.