Woensdag kreeg Giancarlo Fisichella van zijn werkgever Renault te horen dat zijn contract met ��n jaar verlengd wordt. Wie de vertrekkende Fernando Alonso bij de Franse renstal gaat vervangen is nog niet geweten, maar wie het ook wordt, ik maak me er niet druk om zegt Fisichella.

Eerder deze week zei Fisichella dat hij een Finse teamgenoot verwacht, verwijzend naar Raikkonen of Kovalainen, maar kwam daarna op zijn uitspraak terug: “Het is nog te vroeg om hier iets over te zeggen, maar wie mijn teamgenoot ook wordt, ik maak me er niet druk om. Ik weet dat elke beslissing die genomen wordt, in het belang van het team is en dus ook in mijn belang.  “

Uiteraard is de Renault-coureur ook opgetogen dat hij al zo vroeg in het seizoen zeker is van zijn toekomst:  “Ik ben heel blij dat mijn toekomst nu al zeker is. Ik kan mij voor de volle 100% concentreren op het tweede deel van het seizoen, Het binnenhalen van de constructeurstitel en zo hoog mogelijk eindigen in het coureurs klassement.  “

Giancarlo Fisichella rijdt sinds vorig jaar bij de Franse renstal en wist tot dusver twee races te winnen, in Australi� vorig seizoen en Maleisi� van dit jaar.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.