Giancarlo Fisichella reed een vrij onzichtbare race tot hij tegen Mark Webber schoof. Volgens de Italiaan kon hij de aanrijding met Webber niet vermijden waardoor de beide rijders uitvielen. Het incident wordt momenteel onderzocht en we zullen later te weten komen wat de stewards er van denken.

“Ik zag Webber, maar toen was het al te laat en ik schoof naar de buitenkant toen ik mijn wagen niet meer kon corrigeren. Er was niks dat ik kon doen, hij haalde me tijdens de vorige bocht in en ik dacht dat ik mijn positie terug kon pakken.”

“Na mijn pitstop werd mijn wagen zeer moeilijk bestuurbaar.”

Webber heeft ondertussen al laten weten dat Fisichella zijn verlies moest inzien omdat zijn Renault trager was en het moeilijk had op versleten Michelins.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *