Jensen Button was er helemaal niet mee opgezet dat beide BAR-Honda�s na 3 rondes moesten opgeven met motorproblemen. De Brit uitte dan ook een hoop kritiek aan het adres van zijn team. “Vergeleken met vorig jaar, zijn we er met rasse schreden op achteruit gegaan op elk vlak,” aldus Button. “Het is niet enkel voldoende om snel te zij, de wagen moet ook betrouwbaar zijn. Het is zeer teleurstellend. Er moet verandering in komen, maar ik vrees dat er op korte termijn niet veel zal veranderen.”

“Een motor ontwerpen die maar 3 rondes mee gaat is doodsimpel,” vervolgde de Brit. “Ik ben helemaal niet te spreken over de prestaties van het team.” Ironisch genoeg beschikten beide wagens over splinternieuwe motoren, doordat BAR opzettelijk opgaf in Melbourne om zo nieuwe motoren te mogen plaatsen. Het was dan ook een erg genante gebeurtenis voor Honda, aangezien de motoren van de andere renstallen vaak al een hele raceafstand afgelegd hadden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter