De Gillet Vertigo is er niet in geslaagd de finish te halen in Imola. Bas Leinders, die startte werd tot opgave gedwongen na amper 30 laps vanwege een transmissie probleem. De auto verloor een grote hoeveelheid olie en de enig mogelijkheid was opgeven. Renaud was licht teleurgesteld met het resultaat omdat hijzelf niet de kans had gekregen om achter het stuur te kruipen. Hij was wel optimistisch omdat dit een grote test was v��r de 24 uren van Spa-Francorchamps.

” De wagen reed goed, de nieuwe versnellingsbak is fantastisch en een nieuwe verbetering. we hebben ook een aantal vaststellingen gemaakt die tot verbeteringen kunnen leiden voor de 24 Uren. we proberen zo snel mogelijk de zijn over lange races en momenteel lukt dat aardig. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter