De enquete die de overkoepelende organisatie van de F1, FIA op dit moment houdt onder de bezoekers van haar website, blijkt een groot succes. Nu al zijn er reeds 80.000 enquetes ingevuld.

De FIA houdt de enquete om te weten te komen hoe de actieve F1-fan denkt over de door de autosportorganisatie genomen maatregelen om de sport competitiever en interessanter voor de toeschouwer te maken. Ook wil men te weten komen hoe de F1-fan denkt over de weg die de hoogste klasse van de autosport moet inslaan in de toekomst.

Vandaag is de laatste dag dat de enquete kan ingevuld worden. De uiteindelijke resultaten zullen pas in augustus bekend zijn, wanneer de FIA ze zal publiceren in een Engels F1-blad.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!