Geen Boer Zoekt Vrouw, maar Ferrari Zoekt Rijder. Het wordt nog net geen TV-programma maar toch. De vraag is wie volgend seizoen in de tweede Ferrari naast Fernando Alonso mag plaatsnemen.

De BBC heeft vernomen dat Ferrari nog twijfelt tussen drie rijders. Felipe Massa leek lange tijd bezig te zijn aan zijn laatste seizoen voor Ferrari, maar maakt nu toch nog kans op contractverlenging. De Braziliaan presteert tot nu toe goed in de tweede seizoenshelft en als hij goed kan blijven presteren dan zou hij ook zomaar in 2013 Ferrari-coureur kunnen zijn.

Nico Hulkenberg is volgens de BBC ook kanshebber op een stoeltje bij het Italiaanse team evenals zijn teamgenoot bij Force India Paul di Resta. Er gingen zelfs geruchten dat Hulkenberg al een voorcontract zou hebben getekend bij Ferrari, maar daar is verder nog niks over bekend.

Michael Schumacher staat dus niet op het lijstje van Ferrari. De Duitser kreeg onlangs te horen dat zijn plaats bij Mercedes GP voor volgend seizoen zal worden ingenomen door Lewis Hamilton die overkomt van McLaren. Ferrari wacht echter nog een tijdje met het nemen van een besluit over de rijdersbezetting.

Het Italiaanse team wil nog wachten tot na de race in Zuid-Korea met het nemen van een besluit. De mannen in de rode kledij willen namelijk zien of Felipe Massa zijn goede prestaties kan vasthouden.