Negen F1-teams hebben samen een afgesproken testlimiet na te leven, maar Ferrari heeft nog veel werk aan de winkel indien ze nog kans willen maken op de titels van 2005. Daarom test de Scuderia zelfs als twee GP’s vlak op mekaar volgen, en dat zelfs op twee verschillende circuits.

Luca Badoer, de offici�le testrijder van Ferrari, werkte gisteren 80 rondjes af, goed voor 463 kilometer, met een beste tijd van 1:24.441. Dat is een gemiddelde snelheid van maar liefst 246,975km/h. Badoer breidde een vervolg op de ontwikkeling van de Bridgestone-banden voor de rest van dit seizoen. Ook vandaag test Badoer verder.

Gisterennamiddag werkte Marc Gene een shakedown af voor de Grote Prijs van Groot-Brittanni�, en deed dat op het circuit van Fiorano. Gene reed acht rondjes waarvan de helft op de korte versie van het circuit. Zijn snelste tijd was een 1:01.921.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter