Eindelijk is er iemand die Ferrari de baas is. Ondanks alle inspanningen en de miljoenen Euro die teams als BAR, Renault, Williams en McLaren investeren om het Italiaanse team klein te krijgen heeft een kleine eekhoorn voor chaos gezorgt in Maranello.

Het kleine knaagdier was al weken bezig met het irriteren van de werknemers en allerlei sabotages uit te voeren. Het stoutmoedige diertje was tijdens elke “jachtoperatie” telkens de mensen van het team te snel af door ongezien snelle rondjes te draaien rond de “Ferrari jagers”.

Waarschijnlijk vond het beestje de pas aangeplante bananenbomen buiten de fabriek een ideaal om in te wonen. De “prancing squirrel” is nu gevangen en kreeg een ander thuis toebedeeld.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter